Vedeti mai jos, ce spune publicatia ”Business for home”despre Surge365. Va recomand sa faceti simulari si sa verificati preturile similare si de pe alte platforme, pentru a va convinge ca Platforma Vortex a companiei Surge365, ofera cele mai atractive si ieftine vacante.


Va invit / recomand sa deveniti partener / membru al unei platforme americane de turism care are preturi mai mici dacat pe oricare alta platforma similara din lume.
Platforma Vortex a Companiei Surge365 de cautare de locatii de cazare, transport cu avionul etc, a aparut in urma cu doi ani si a operat doar pe teritoriul USA si Canadei, iar din luna martie a.c., la initiativa unor specialisti in multilevel din Romania, care au propus conducerii companiei sa se dezvolta peste tot in lume, s-a luat hotararea de a se extinde si de a opera peste tot in lume. Asadar, suntem primi care transmitem informatia despre operarea acestei platforme in celelalte continente / state.
Daca gasiti in alta parte preturi mai mici, compania oferă o garanție de 150% pentru rezervările online. 
Despre Surge365 in ”Business for home” https://www.businessforhome.org/2017/04/surge365-announces-global-expansion
Pentru inscriere este nevoie de 40$ pe card - care ne asigura folosirea website-lui companiei Surge365 cu datele noastre de contact (link referal), pe care i-l folosi la inscrierea de noi parteneri si deasemenea linkul de referal al platformei personalizate Vortex, de unde atat noi, cat si cei carora le dam acest link, putem sa ne rezervam locatii de vis, calatorii cu avionul etc.
Asa cum am precizat mai sus, preturile vor fi mai mici comparativ cu cele oferite de toate celelalte platforme similare, iar planul de compensare are multe comisioane, de care puteti lua cunostinta in prezentarile zilnice, online si offline.
Va recomand sa va rezervati timp si sa urmariti filmele video din acest canal youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCA9CD6KN0gFb-fFk0gBnR0A
Vom putea alege din peste 400.000 de oferte din toata lumea: cazare, zboruri, croaziere, inchirieri de masini, activitati de agrement - toate cu reduceri.
Procedura de rezervare in platforma noastra este facila si rapida, cu asistenta turistica disponibila permanent.
In afara achitarii licentei de site de 40$, trebuie sa cumparam un pachet de calatorii anual, incepand cu 200$, bani care se transforma in puncte si pe care in cursul anului ii putem cheltui in concediu / vacanta personala. 
Pe langa acesti bani, deasemenea, mai trebuie achitata lunar o taxa de 60$, dar daca avem trei referali activi, inscrisi de catre noi, aceasta taxa (autoship) nu se mai plateste. In plus si acesti 60$ se transforma si ei in puncte si se pot cheltui in concediul din anul urmator.
Asadar, va invit sa aflati cum va puteti face vacante de vis cu preturi reduse si deasemenea, cum puteti ajuta si alte persoane sa faca economii la rezervarea cazarii si a transportului.
Pentru toti cei interesati avem cel putin o solutie: reduceri de costuri, experiente complete de calatorie, puncte de vacanta, echipe de agenti specializati, asistenta turistica, materiale ajutatoare etc, pe care le puteti regasi in platforma Vortex
 www.myvortex365.com/mybestdeal4you
Atentie: Daca deveniti membru Surge365, puteti beneficia de preturi reduse cu cca. 50%, comparativ cu ce ati putut vedea, ca si simplu client. Pentru aceasta, trebuie sa va faceti cont de partener, iar noi a asiguram ca, cu Surge365 – veti avea cea mai ieftina destinatie de vacanta.
Link inscriere http://surge365global.com/mybestdeal4you 
Puteti alege sa fiti simplu turist sau puteti sa deveniti partener si dezvoltator de echipe cu platforma Vortex.
Veti putea transforma turismul in propriul stil de viata!
Alte informatiihttps://www.facebook.com/SURGE-365-Global-partner-1842049912703302/ 
Daca doriti sa intrati in afacere va promit sprijin permanent, va pot face si dvs-tra prezentari (in ro si eng.), ca si acestea https://www.docdroid.net/NKqUk3b , http://docdro.id/V1Fl4jk ,  pentru a putea transmite informatia online si offline. Dupa ce va faceti cont si deveniti membru Surge365 am sa va introduc in grupurile Fb., G+, Skype si veti avea posibilitatea de a participa la prezentarile si trainingurile online si offline. 
Marcu G.,  Tel. (o) 0745032640, E-mail: marcustgheorghe@gmail.com, Facebook / Skype: MarcuStGheorghe,